Recenze

Souhrn recenzí produktu Steppery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Mám problémy se silnými stehny. Při běžném posilování mně bolí kyčle a proto jsem volila druh posilování podobný přirozenému pohybu. Se strojem jsem spokojená, lze při něm sledovat TV, poslouchat hudba. Baví i děti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2010)

jednoduché cvičení procvičuje celé tělo skladnost


Recenze Twist Stepper inSPORTline

S stepperem jsem spokojená, nevrže, nevydává žádné otravné zvuky. Cvičí se na něm dobře, možná bych ale ocenila možnost o něco větší zátěže

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2011)

skladný není hlučný možnost kontrolovat počet kroků a celkovou dobu cvičení

nízká zátěž (alespoň pro mě)


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Jsem rozhodně ráda, že jsem si tento přístroj zakoupila a mohu ho jen a jen doporučit, zvážit jeho koupi by měli snad jen ti, kteří chtějí cvičit v nočních hodinách v blízkosti spících osob :-) V minulosti jsem vlastnila několik ministepperů, ale nezacvičila jsem si na nich tak dobře, navíc žádný nevydržel příliš dlouho, měly to většinou načasované přesně na záruční dobu, tak pevně věřím, že tento mne příjemně překvapí.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.07.2011)

Přístroj je bytelný, avšak ne příliš těžký. Dobrá cena. Cvičení na něm je náročnější než na obyčejném ministepperu. Skvěle procvičí svaly od pasu dolů (včetně) až po lýtka :-)

Po několikadenním používání vydává uchu nelahodící zvuky, ale nepovažuji to za důvod k jeho nezakoupení :-)


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

cvičení na stoji mě baví,cvičim na lehčí zátěž po dobu 30 až 40 min,podle sil a po 25 dnech je změna na hýždi,což jsem moc ráda. táhla jsou taky fajn,když s nima už nechci cvičit stačí je jen položit nohy po cvičení mě nebolí líbí se mi i počítač který udává počet kroku,spálené kalorie a jak dlouho na něm cvičíte stroj bych určitě doporučila,sama jsem nevěděla jaký koupit a jsem ráda,že ho nakonec mám i když jsem na něj čekala déle,ale to bylo tim,že nebyl zrovna na skladu což jsem předem věděla,ale za čekání to stálo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)

pěkný,neni příliš velký olejíček na promazání je v ceně cvičení na něm je radost prři rozbalení balíku jsem byla hrozně ráda,že stroj nemusim nijak skládat,což pro mě jako pro ženskou by to nebyla asi žádná hračka

jen ze začátku trochu píská,ale po pár krocích je tichý


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento výrobek jsem si vybrala vzhledem k tomu, že se při cvičení zapojí spodní i horní partie těla a dále pro velkou variabilitu cvičení - chůze. Můžu jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

- skladnost - možnost nastavení zátěže - variabilita (chůze, chůze do mítného svahu, chůze do kopce) - sledování času, kroků, celkových kroků a spálených kalorií) - procvičení horní části těla


Recenze Twist Stepper inSPORTline

tento produkt jsme si vybrala z důvodu, specifického pohybu při cvičení. Moje zkušenost je do dnešní doby skvělá, všem bych Stepper Twist vřele doporučila!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2010)

kvalitný o opravdu pomáhá tam kde má :D


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Celkově jsem velmi spokojená, stepper splnil vše, co jsem od něj chtěla. Používá se snadno. Nechtěla jsem žádná "madla" ani posilovací lana - při cvičení používám malé činky a neomezují mne při tom žádná "držadla" v mém cvičebním prostoru, takže mám přesně to, co jsem si zvolila a naprosto mi to vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.08.2011)

Snadné sestavení tichý nastavitelná rychlost a výška nášlapu velký display různá "počitadla" nepotřebuje moc místa

nemám


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Jsem naprosto spokojená,stepper splnil mé očekávání. Určitě bych ho doporučila všem, co nemají čas nebo se jim nechce chodit do posilovny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.01.2013)

zapojení celého těla při cvičení volba záteže skladný a velmi tichý stroj jednoduché cvičení

Žádné


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

V první fázi nás oslovil vzhle. Na první pohled lehký, je ve skutečnosti velice stabilní. Další dobrá vlastnost je možnost přicvičování horních partií. Přístroj bych doporučil ostatním jako velice kvalitní ve své kategorii.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2015)

kompaktní, jednoduchá obsluha, příjemný vzhled


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Přístroj funguje bez větších problémů a má na první pohled masivní konstrukci (uvidíme co vydrží). Zpočátku jsme měli problém s manipulací a nastavením, které není v návodu jasně uvedno. Také by nás zajímala údržba, o které v návodu není zhola nic! (a to jsem se u jiných stepperů dočetl, že k nim přikládají i olej na promazání) Máme přístroj krátce, ale cvičení na něm je pohodové. Zatím ani nijak nevrže a jeho hlučnost bych hodnotil jako nízkou. Uvidíme, zda se to časem nezmění.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.10.2010)

Na první pohled poměrně masivní konstrukce, která unese i metrákového chlapa

1) Hodně strohý a nepříliš srozumitelně napsaný návod 2) Display není do kovové konstrukce stepperu dobře uchycen a jeho plastový výlisek přesahuje přes okraj, takže při neopatrné manipulaci může snadno dojít k vysunutí displeje z těla stepperu


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

vhodný pro ty co nemají čas trávit v posilovně,stepper se hodí když dávají třeba zprávy a nechcete se jen tak válet na gauči,ale záleží na každém proč si ho pořídil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.06.2015)

skladný,nikde nepřekáží,pro domácí použití výborný pomocník,

nic,tak jak tady píšou že vrže tak to není nic hrozného,dá se to odstranit během pár minut,pár kapek oleje a je po vrzání a můžete cvičit dál jak je libo a jak dlouho chcete


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Jsem se stepperem velmi spokojena... Vyuzila jsem take platbu za 14 dni, kde si vyrobek mohu vyzkouset a spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.06.2018)

Hezky spolecnik ke cviceni, finguje jak ma... Tento stepper mohu jedine doporucit

Jedina nevyhoda, ze po treti zacal stepper vrzat, ale kdyz se promazal, tak zadny problem... Vnimam to jako malickost


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Je to mnohem menší než rotoped a i když ho nepožívám, tak pod stolem funguje skvěle jako masáž na nohy. Třeba u PC.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2012)

Super cvičební pomůcka jak pro muže, tak pro ženy a nestojí velké peníze.


Recenze Stepper inSPORTline EasyStep

velmi pěkný a kvalitní stepper pro domácí cvičení s dobrými výsledky na postavě, v ceně činky s vhodným povrchem na ruce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.01.2014)

vypadá hezky, snadné sestrojení, po pár dnech skvělé výsledky

trochu vržou písty,nevhodné umístění držadla pro obtížnost


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Na stoji necvičím dlouho, ale zatím jsem nenašla žádné nevýhody. Cvičení je jednoduché, stejně tak i nastavování stroje. Zatím je chod přístroje relativně tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.01.2012)

relativně tichý chod stroje jednoduchá manipulace a nastavování splnil moje očekávání


Recenze Mini Stepper inSPORTline

měla jsem o tento produkt zájem a jsem s ním velice spokojena

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

žádné


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Je to mnohem menší než rotoped a i když ho nepožívám, tak pod stolem funguje skvěle jako masáž na nohy. Třeba u PC.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2012)

Super cvičební pomůcka jak pro muže, tak pro ženy a nestojí velké peníze.


Recenze Stepper inSPORTline Bailar

Jsem velmi spokojená, stroj splnil přesně to, co jsem od něj očekávala. Je velmi pevný, stabilní. Velmi dobře umístěná rukojeť, dobře se drží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.03.2016)

Velmi kvalitní, robustní stroj Moc hezké designové provedení Nastavení několika možností zátěže


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Určitě doporučuji! Zatím jsem naprosto nadšená, cvičím každý 2. den 20 minut a hodně mě to baví. Hodil by se mi ještě měřič tepové frekvence, aby cvičení bylo víc "pod kontrolou" a efektivní.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

zábavné cvičení (klidně se u toho můžete koukat na TV) stroj je skladný procvičí celé tělo nastavení zátěže + dále 3 simulace výšky terénu nejvíc mě těší el. počítadlo (ukazuje počet kroků celkem a při daném cvičen, spálené kalorie a čas cvičení) koupila jsem si ho na doporučení kamarádky

asi po 2x20 minutách cvičení začal vrzat, ale pomohl dodaný olej (stroj zvládne namazat i ženská :-) fakt makačka :-) (Po 15 minutách už ze mě teče jak kdybych běžela maraton, ale těší mě to!)


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Měla jsem již předtím jiný steper,ale tento je vylepšený. Je pro ženy od 14 do 90 tel.Každý může cvičit podle svých možností.Já cvičím 5x týdně.a mé vnitřní křečové žíly jsou v pohodě-žádné léky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.03.2016)

pomůcka pro perfektní procvičení nohou a zadečku,ieální pro ty,kteří mají "vnitřní křečové žíly. Tichý,téměř neslyšný chod. zabírá velmi málo místa.

Nic proti CYLINE nemohu říci.


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

V minulosti jsem stepper již měla, tento má již počítadlo. Používám jej téměř každý den. Všem doporučuji, je skladný a rychle připravený.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.06.2012)

velikost vhodná pro sport i do bytu podobný druh stepperu jsem v minulosti vlastnila

nevýhody žádné nemá


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Hlavní výhodu vdím že při cvičení neposiluji jen nohy ale také ostatní části těla a díky táhlům procvičím i paže.Montáž nebyla vůbec náročná .Tento produkt určitě doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2009)

boční nášlap gumová táhla


Recenze Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Při prvním cvičení se mi zdálo, že je krátký krok, ale při delším a poté následném cvičení jsem zjistila, že je plně dostačující. Je super

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.03.2020)

skladný lehký není potřeba montovat, je vcelku cena


Recenze Twist stepper inSPORTline Strong

Twist stepper inSPORTline Strong určitě doporučuji. Snadné ovládání, kardiotrenink, hubnutí, poslech zvolené hudby, celková relaxace. Spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.02.2019)

Twist stepper inSPORTline Strong používám nyní denně, po silovém tréninku. Účelem je shodit přebytečný tuk v oblasti břicha a zároveň posílit kardiocvičením srdce a plíce. První den jsem na stepperu jel 30 minut, další dny 1 hodinu ve svižném tempu. Poslouchám u cvičení hudbu - stepaerobik. Během jednoho týdne jsem zaznamenal úbytek na váze 2,5 kg. Samozřejmě držím i dietu. /Méně jíst, více šlapat/. Nedošlapuji úplně silou na doraz - bolí pak kolena. Pohyb má být plynulý. Využívám také přidané expandery . Procvičuji tak i ramena. Stepper s hudbou je bezva odreagování od starostí všedních dnů. Můžete cvičit u televize a prakticky kdekoli.

Občasné vrzání, stačí namazat. U hudby to nevnímám.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento stepper jsem si oblíbila v posilovně, z důvodu nedostatku času pro cestování do fitnesscentra jsem si ho nakonec pořídila domu. Pro účely zpevnění postavy a zvýšení celkové kondice je to skvělý pomocník. Spokojenost!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.06.2012)

zapojení celého těla při cvičení volba různých intenzit záteže

občas nepříjemně vrže, ačkoli je v pravidelných intervalech promazáván


Recenze Twist stepper inSPORTline Strong

dobrá cena, rychlé dodání zboží,informace o odeslání zboží, s produktem jsem spokojená-žádný problém nemám, produkt používám při turistických výšlapech a ukazuje přesně km.....,kj..., doporučila bych tento produkt i ostatním, protože jsem s ním spokojená-bez závad,

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.02.2010)

výhodné ceny, kvalitní služby, rychlost dodání zboží, tento produkt jsem zakoupila pro sebe-na turistické výlety, používám ho pravidelně při výšlapech , ukazuje čas, počet kroků,kilometrů, počet spálených kalorií, jsem spokojená, cena přijatelná


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Stepper je fajn, splnil moje očekávání. Je malý, takže nikde nepřekáží. Nechtěla jsem nic velkého ani drahého, neboť nevím, jak dlouho mě to bude bavit :-) Zátěž se dá nastavit výškou kroku a na nejvyšší výšku je to docela zabíračka. Ale i s nižší výškou jsou nohy pěkně cítit. Zatím nemám co vytknout, snad jen že začal trochu vrzat. Ale to bude stačit máznout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.10.2014)

Skladnost

Zatím nic


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Mám malý byt, tak můžu mít jen malý stepper, cvičím na něm denně-nádherná barvička mě donutí, nelze z něho udělat věšák na oblečení jako z velkých rotopedů...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

malý, skladný, na nastartování do nového dne ideální, po pravidelném cvičení se dostaví výsledky-bříško, stehna, super barvička

zatím nemám


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento produkt jsem si vybrala protoze byl cenove pristupny a ma vse co jsem chtela aby mel. Je lehky a nezavazi. Pouziva se mi tak dobre,ze se do cviceni nemusim ani nutit..naopak se na to tesim. Doporucuji. Urcite ano! Pozor si davat nebudu,vse naprosto o.k.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.09.2009)


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Vybrala jsem si ho hlavně proto, že na něm posiluji téměř celé tělo,což u jiných stepperů nelze. Jsem s ním opravdu velmi spokojená. Doporučuji všem, kromě lidí co mají problémy s kolenními klouby.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2011)

Dlouho jsem uvažovala o koupi stepperu, když jsem narazila na tento, bylo rozhodnuto. 14 dní s ním je fakt znát, celkově se mi zlepšuje fyzička a také se snažím shodit nějaké to kilo. Cvičí se mnou i má 18ti letá dcera a i ona je velice spokojená.