Recenze

Souhrn recenzí produktu Steppery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2014)

stepper je na oko pěkný,nevadí ,že nemá zátěž na nejlehčí úrovní toho mám po 40 min dost a to dost sportuji jen to chce jit v tempu.Po 40 min se potím jak po 6 km běhu.cvičím každý den je to super.

Trošku vrže ale stačí máznout a je OK


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

cvičení na stoji mě baví,cvičim na lehčí zátěž po dobu 30 až 40 min,podle sil a po 25 dnech je změna na hýždi,což jsem moc ráda. táhla jsou taky fajn,když s nima už nechci cvičit stačí je jen položit nohy po cvičení mě nebolí líbí se mi i počítač který udává počet kroku,spálené kalorie a jak dlouho na něm cvičíte stroj bych určitě doporučila,sama jsem nevěděla jaký koupit a jsem ráda,že ho nakonec mám i když jsem na něj čekala déle,ale to bylo tim,že nebyl zrovna na skladu což jsem předem věděla,ale za čekání to stálo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)

pěkný,neni příliš velký olejíček na promazání je v ceně cvičení na něm je radost prři rozbalení balíku jsem byla hrozně ráda,že stroj nemusim nijak skládat,což pro mě jako pro ženskou by to nebyla asi žádná hračka

jen ze začátku trochu píská,ale po pár krocích je tichý


Recenze Twist stepper inSPORTline Strong

dobrá cena, rychlé dodání zboží,informace o odeslání zboží, s produktem jsem spokojená-žádný problém nemám, produkt používám při turistických výšlapech a ukazuje přesně km.....,kj..., doporučila bych tento produkt i ostatním, protože jsem s ním spokojená-bez závad,

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.02.2010)

výhodné ceny, kvalitní služby, rychlost dodání zboží, tento produkt jsem zakoupila pro sebe-na turistické výlety, používám ho pravidelně při výšlapech , ukazuje čas, počet kroků,kilometrů, počet spálených kalorií, jsem spokojená, cena přijatelná


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

nelituji rozhodnutí - výrobek je perfektní - splňuje veškerá má očekávání - naopak mě překvapil v navolení terénu o čemž jsem neměla ponětí i když jsem při výběru vždy informována o všem co kupovaný výrobek nabízí - doporučuji ostatním je to perfektní produkt výborné kvality - výborná zkušenost s e-shopem, kde jsem produkt objednávala - rychlost, informovanost o dodávce

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.08.2009)

uvažovala jsem o tomto výrobku již delší dobu vzhledem k tomu, že internetový obchod nabízel zajímavou akci, výrobek jsem zvolila - možnost navolení složitosti terénu - připojení činkových pružin - monitor sledující kolik času, kroků jste udělali


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

super pomocník pro vypocení stresu a díky němu jsem po dítěti dala dolů 10kg. Super pro koukání na televizi :-) Už jeden jsem "odrovnala" a tenhle se zdá být bytelnější než jeho předchůdce. Ale to ukáže až čas. Jak jsem zjistila, chce to opravdu tvrdou podložku, na koberci pak docela hlasitě vrzal. Osobně si už nedokážu večer bez stepperu představit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.07.2011)


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Chtěla jsem si zakoupit stepp,ale pořád jsem váhala,až jset měli na stránkách tento a už jsem věděla co si zakoupim. Mužu doporučit lide co se stydí chodit cvičit mezi lidi.Já chodím cvičit jak na spinink,tak do fitka,ale momemtálně velké pracovní vytížení mi to nedovoluje.Dokonce moje dcera 9letá je zněho nadšená a cvičí se mnou. Doporučuji všem teda kdo má problémy cvičením ve větším kolektivu,nezatěžuje klouby a u pslechu hudby ani nevite jak dloho cvičíté.Je teda super a moc,moc ho doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2009)

Stroj je určený pro všechny věkové kategorie a hlavně kdo nechce cvičit v koletivu.Nebo ženy po porodu,pracovně vytížené atd.

Porti nemám žádné.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

super pomocník pro vypocení stresu a díky němu jsem po dítěti dala dolů 10kg. Super pro koukání na televizi :-) Už jeden jsem "odrovnala" a tenhle se zdá být bytelnější než jeho předchůdce. Ale to ukáže až čas. Jak jsem zjistila, chce to opravdu tvrdou podložku, na koberci pak docela hlasitě vrzal. Osobně si už nedokážu večer bez stepperu představit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.07.2011)


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Zatím jsem spokojená, uvidíme, jak stroj bude vypadat za měsíc používání :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.09.2010)

je malý, skladný dá se pohodlně cvičit u televize na nohy celkem makačka (ale až minimálně po 30 minutách) skvělá zimní příprava na další cyklistickou sezónu

Zatím jsem nepoznala


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

V minulosti jsem stepper již měla, tento má již počítadlo. Používám jej téměř každý den. Všem doporučuji, je skladný a rychle připravený.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.06.2012)

velikost vhodná pro sport i do bytu podobný druh stepperu jsem v minulosti vlastnila

nevýhody žádné nemá


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Jsem naprosto spokojená,stepper splnil mé očekávání. Určitě bych ho doporučila všem, co nemají čas nebo se jim nechce chodit do posilovny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.01.2013)

zapojení celého těla při cvičení volba záteže skladný a velmi tichý stroj jednoduché cvičení

Žádné


Recenze Mini Stepper inSPORTline

všem doporučuji, kdykoliv máte doma chut se hýbat a venku prší, stačí vytáhnout z pod postele, pustit hudbu nebo televizi a múžete spalovat a být v pohybu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2011)

výborný pro domácí cvičení, skladný

nic


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Při dvou dětech nemám čas navštěvovat fit centrum. Tudíž jsem zvolila tuto variantu. Jednoduchý manuál, přístroj se mi užívá dobře. Stepper se zaměřuje především na mé problematické partie a tím u mě vyhrál na plné čáře.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.12.2015)

Šlape jako hodinky. Super výšková nastavitelnosti a zátěž. Malý, skladný a za hezké peníze.

Na začátku začal trochu vrzat, ale stačilo namazat :)


Recenze Stepper inSPORTline Bailar

Jsem velmi spokojená, stroj splnil přesně to, co jsem od něj očekávala. Je velmi pevný, stabilní. Velmi dobře umístěná rukojeť, dobře se drží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.03.2016)

Velmi kvalitní, robustní stroj Moc hezké designové provedení Nastavení několika možností zátěže


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Je to mnohem menší než rotoped a i když ho nepožívám, tak pod stolem funguje skvěle jako masáž na nohy. Třeba u PC.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2012)

Super cvičební pomůcka jak pro muže, tak pro ženy a nestojí velké peníze.


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Vybrala jsem si ho hlavně proto, že na něm posiluji téměř celé tělo,což u jiných stepperů nelze. Jsem s ním opravdu velmi spokojená. Doporučuji všem, kromě lidí co mají problémy s kolenními klouby.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2011)

Dlouho jsem uvažovala o koupi stepperu, když jsem narazila na tento, bylo rozhodnuto. 14 dní s ním je fakt znát, celkově se mi zlepšuje fyzička a také se snažím shodit nějaké to kilo. Cvičí se mnou i má 18ti letá dcera a i ona je velice spokojená.


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Mám malý byt, tak můžu mít jen malý stepper, cvičím na něm denně-nádherná barvička mě donutí, nelze z něho udělat věšák na oblečení jako z velkých rotopedů...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

malý, skladný, na nastartování do nového dne ideální, po pravidelném cvičení se dostaví výsledky-bříško, stehna, super barvička

zatím nemám


Recenze Mini Stepper inSPORTline

V minulosti jsem stepper již měla, tento má již počítadlo. Používám jej téměř každý den. Všem doporučuji, je skladný a rychle připravený.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.06.2012)

velikost vhodná pro sport i do bytu podobný druh stepperu jsem v minulosti vlastnila

nevýhody žádné nemá


Recenze Mini Stepper inSPORTline

produkt jsme si vybrali po zkusenostech v rehabilitacnich zarizenich naprosto splnuje nase pozadavky na pouzivani produkt bych doporucil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2010)

rychlost rozumne ceny velmi dobra komunikace moznost sledovani zakazky on line dohoda s dopravni firmou na hodine dodavky


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Doporučuji všem. Vynikající poměr cena a výkon.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.09.2009)

Již dříve jsem využíval stepper, ale tento je fakt jednička. Pořádně procvičí problematické partie.

Po každém cvičení je nutné vše popřitahovat, jinak pořádně vrže.


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

všem doporučuji, kdykoliv máte doma chut se hýbat a venku prší, stačí vytáhnout z pod postele, pustit hudbu nebo televizi a múžete spalovat a být v pohybu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2011)

výborný pro domácí cvičení, skladný

nic


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

chci být v kondici, a proto jsem si chtěla koupit steper, vaše internetové stránky mě nejvíce zaujali, a tak jsem si ho u vás obědnala a myslím si, že jsem udělala dobře, jsem moc spokojená a svým známým bych vás určitě doporučila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2010)

jsem velice spokojená

nemám nic s čím bych spokojená nebyla


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

viz oddíl "pro"

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.01.2011)

posilovací přístroj pro všechny svalové skupiny, nezabírá moc místa, vhodný i do panelového bytu, pro posouzení vlivu na zlepšení kondice nemáme přístroj zatím dostatečně dlouho :-)

nic


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Už dříve jsem uvažovala, že si něco takového pořídím, ale měla jsem to štěstí, že jsem ho vyhrála. Je to suprový stroj. Použití je velmi jednoduché, ale jelikož jsem trošku vyšla z posilování, tak je to pro mě trošku makačka. Vřele doporučuji všem co mají problematické partie jako jsou boky a stehna.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.12.2009)

Stepper big má velkou výhodu,že je malý a nezabírá moc místa, a splní stejné funkce, jak nějaký velký posilovací stroj.


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Zatím jej používám krátce, ale cvičení mě baví. Dá se při cvičení koukat na jakýkoli oblíbený pořad, poslouchat hudba, prostě cokoli, co zpříjemní čas na stepperu. Chtěla jsem něco, co napodobuje chůzi, protože je to nejpřirozenější pohyb pro lidské tělo. Chtěla jsem si jej pořídit už před časem, ale až teď jsem si své příní splnila a nelituju.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2011)

Jednoduchý na používání Snadno ovladatelný

Pro mě jediné proti je, že nemám tolik času, abych se mohla cvičení na stepperu věnovat víc.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Stepper mám zatím krátce na větší hodnocení, ale za ty peníze si myslím, že jde o kvalitní zboží. Splnil moje očekávání a na domácí trénink si myslím, že stačí. Uvidím po čase.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.08.2014)

Nízká cena Skladný

Zatím nic


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Potřebuji trénovat nohy,hlavně v zimě a pohyb trupu je k tomu na víc.Rocket ROTO toto výborně splňuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2010)

Je mi už přes 60 let a jsem kardiak.Potřebuji dostatek pohybu a v zimě je to problém.Tak si každý den pěkně protáhnu nohy i když dobu cvičení 20 min.nejsem prozatím chopná dodržet .I tak je to fajn.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

chci být v kondici, a proto jsem si chtěla koupit steper, vaše internetové stránky mě nejvíce zaujali, a tak jsem si ho u vás obědnala a myslím si, že jsem udělala dobře, jsem moc spokojená a svým známým bych vás určitě doporučila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2010)

jsem velice spokojená

nemám nic s čím bych spokojená nebyla


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.03.2020)

Skvělá alternativa k pásu/rotopedu, když máte doma málo místa I když se vám nechce ven, třeba protože prší, můžete trénovat doma V podstatě tím částečně nahradíte i běžící pás Negativa, co píšou jiní, jsem naštěstí zatím po několika měsících používání ještě nezaznamenl Perfektní na krátkou volnou chvilku Při chození/běhání lze i "být na mobilu"

Naštěstí (zatím) nic


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

I přes jisté nedostatky jsem velmi spokojená - díky variabilitě sklonu a zátěže se s tím dá opravdu super posilovat zejména spodní partie. Teď už to chce jen pevnou vůli a vydržet cvičit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.02.2016)

malý a skladný, přitom dostatečně stabilní, tři polohy - rovina, schody, kopec

vrže i po pravidelném promazání, padá z něj černý mastný prach, krokoměr registruje jen úplný a silný došlap


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Stepper je fajn, splnil moje očekávání. Je malý, takže nikde nepřekáží. Nechtěla jsem nic velkého ani drahého, neboť nevím, jak dlouho mě to bude bavit :-) Zátěž se dá nastavit výškou kroku a na nejvyšší výšku je to docela zabíračka. Ale i s nižší výškou jsou nohy pěkně cítit. Zatím nemám co vytknout, snad jen že začal trochu vrzat. Ale to bude stačit máznout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.10.2014)

Skladnost

Zatím nic