Recenze

Souhrn recenzí produktu Steppery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Twist Stepper inSPORTline

Stepper určitě můžu doporučit, perfektně posílí dolní polovinu těla a nezatíží ani tolik kolena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.04.2012)

nízká cena dobrá stabilita skladný lehký

nedostatečně popsaný návod na sestavení a obsluhu


Recenze Mini Stepper inSPORTline

produkt jsme si vybrali po zkusenostech v rehabilitacnich zarizenich naprosto splnuje nase pozadavky na pouzivani produkt bych doporucil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2010)

rychlost rozumne ceny velmi dobra komunikace moznost sledovani zakazky on line dohoda s dopravni firmou na hodine dodavky


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

všem doporučuji, kdykoliv máte doma chut se hýbat a venku prší, stačí vytáhnout z pod postele, pustit hudbu nebo televizi a múžete spalovat a být v pohybu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2011)

výborný pro domácí cvičení, skladný

nic


Recenze Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2014)

stepper je na oko pěkný,nevadí ,že nemá zátěž na nejlehčí úrovní toho mám po 40 min dost a to dost sportuji jen to chce jit v tempu.Po 40 min se potím jak po 6 km běhu.cvičím každý den je to super.

Trošku vrže ale stačí máznout a je OK


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

I přes jisté nedostatky jsem velmi spokojená - díky variabilitě sklonu a zátěže se s tím dá opravdu super posilovat zejména spodní partie. Teď už to chce jen pevnou vůli a vydržet cvičit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.02.2016)

malý a skladný, přitom dostatečně stabilní, tři polohy - rovina, schody, kopec

vrže i po pravidelném promazání, padá z něj černý mastný prach, krokoměr registruje jen úplný a silný došlap


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

vhodný pro ty co nemají čas trávit v posilovně,stepper se hodí když dávají třeba zprávy a nechcete se jen tak válet na gauči,ale záleží na každém proč si ho pořídil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.06.2015)

skladný,nikde nepřekáží,pro domácí použití výborný pomocník,

nic,tak jak tady píšou že vrže tak to není nic hrozného,dá se to odstranit během pár minut,pár kapek oleje a je po vrzání a můžete cvičit dál jak je libo a jak dlouho chcete


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Celkově jsem velmi spokojená, stepper splnil vše, co jsem od něj chtěla. Používá se snadno. Nechtěla jsem žádná "madla" ani posilovací lana - při cvičení používám malé činky a neomezují mne při tom žádná "držadla" v mém cvičebním prostoru, takže mám přesně to, co jsem si zvolila a naprosto mi to vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.08.2011)

Snadné sestavení tichý nastavitelná rychlost a výška nášlapu velký display různá "počitadla" nepotřebuje moc místa

nemám


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Vybrala jsem si ho hlavně proto, že na něm posiluji téměř celé tělo,což u jiných stepperů nelze. Jsem s ním opravdu velmi spokojená. Doporučuji všem, kromě lidí co mají problémy s kolenními klouby.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2011)

Dlouho jsem uvažovala o koupi stepperu, když jsem narazila na tento, bylo rozhodnuto. 14 dní s ním je fakt znát, celkově se mi zlepšuje fyzička a také se snažím shodit nějaké to kilo. Cvičí se mnou i má 18ti letá dcera a i ona je velice spokojená.


Recenze Stepper inSPORTline EasyStep

Celkově jsem se stepperem spokojená. Mile mě překvapila zátěž na stepperu. Protože jde o stroj pro domácí cvičení, očekávala jsem méně kvalitní provedení a menší zátěž, než na profi strojích. Ale není to tak. Už po pár krocích mi bylo jasné, že se opravdu zapotím. Používám jej však teprve 2 týdny. Až později se tedy uvidí, jak moc se časem opotřebuje.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2012)

Sama jsem podle návodu dokázala složit V ceně je stepper, rotana a 2x dvoukilové a 2x tříkilové činky. Nastavitelná obtížnost. Přehledný displej s jednoduchým ovládáním. Pěkný design.

Mám jej teprve 2 týdny a už začíná vrzat. Naštěstí u cvičení většinou poslouchám hudbu ze sluchátek, takže mě ty zvuky tak neruší. Po hodině cvičení jsou písty úplně horké. Netuším, zda to tak má být. Déle tedy raději necvičím. Kalorie na displeji jsou jen orientační, liší se od údajů na pulsmetru, který při cvičení používám. Obtížnější přístup ke kolečku nastavujícímu obtížnost.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento produkt jsem si vybrala protoze byl cenove pristupny a ma vse co jsem chtela aby mel. Je lehky a nezavazi. Pouziva se mi tak dobre,ze se do cviceni nemusim ani nutit..naopak se na to tesim. Doporucuji. Urcite ano! Pozor si davat nebudu,vse naprosto o.k.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.09.2009)


Recenze Twist Stepper inSPORTline

tento produkt jsme si vybrala z důvodu, specifického pohybu při cvičení. Moje zkušenost je do dnešní doby skvělá, všem bych Stepper Twist vřele doporučila!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2010)

kvalitný o opravdu pomáhá tam kde má :D


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.06.2010)

twist big jsem si objednala jelikož jsem časově pracovně vypjata aby jsem navštěvovala drahé fitka nemam vubec cas tak jsem se rozhodla pro domací využití na tomto steppru si zpevníte krasně hýždě procvičíte ruce i břicho prostě skvělí pro Vaší vysněnou postavu.

makačka:-)


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Jsem naprosto spokojená,stepper splnil mé očekávání,tichý a plynulý chod,možnost nastavení zátěže,takže si člověk opravdu"mákne".Když není možnost pořádné chůze venku,je to vynikající alternativa,bez ohledu na počasí:-) A hlavně,můžu cvičit kdykoli,ať už večer,nebo během spaní dětí,takže pro maminky bezvadná možnost zpevňování a cvičení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2011)

Tichý chod,nastavitelná zátěž i poloha šlapadel.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

cvičení na stoji mě baví,cvičim na lehčí zátěž po dobu 30 až 40 min,podle sil a po 25 dnech je změna na hýždi,což jsem moc ráda. táhla jsou taky fajn,když s nima už nechci cvičit stačí je jen položit nohy po cvičení mě nebolí líbí se mi i počítač který udává počet kroku,spálené kalorie a jak dlouho na něm cvičíte stroj bych určitě doporučila,sama jsem nevěděla jaký koupit a jsem ráda,že ho nakonec mám i když jsem na něj čekala déle,ale to bylo tim,že nebyl zrovna na skladu což jsem předem věděla,ale za čekání to stálo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)

pěkný,neni příliš velký olejíček na promazání je v ceně cvičení na něm je radost prři rozbalení balíku jsem byla hrozně ráda,že stroj nemusim nijak skládat,což pro mě jako pro ženskou by to nebyla asi žádná hračka

jen ze začátku trochu píská,ale po pár krocích je tichý


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

vyhovuje mi

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Mám problémy se silnými stehny. Při běžném posilování mně bolí kyčle a proto jsem volila druh posilování podobný přirozenému pohybu. Se strojem jsem spokojená, lze při něm sledovat TV, poslouchat hudba. Baví i děti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2010)

jednoduché cvičení procvičuje celé tělo skladnost


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Jsem naprosto spokojená,stepper splnil mé očekávání. Určitě bych ho doporučila všem, co nemají čas nebo se jim nechce chodit do posilovny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.01.2013)

zapojení celého těla při cvičení volba záteže skladný a velmi tichý stroj jednoduché cvičení

Žádné


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Doporučení od známé, která je velmi spokojená. Po vyzkoušení doporučuji dále. Skvělý pocit po cvičení. Znám pouze krátce, ještě se seznamuji, ale první pocity supr. Rozhodně doporučuji dále. Cvičení jednoduché, nenáročné, hlavně v pohodlí domova.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2012)

Touha po pevnější postavě Vyzkoušeno teprve 4 dny, supr pocit


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Chtěla jsem si zakoupit stepp,ale pořád jsem váhala,až jset měli na stránkách tento a už jsem věděla co si zakoupim. Mužu doporučit lide co se stydí chodit cvičit mezi lidi.Já chodím cvičit jak na spinink,tak do fitka,ale momemtálně velké pracovní vytížení mi to nedovoluje.Dokonce moje dcera 9letá je zněho nadšená a cvičí se mnou. Doporučuji všem teda kdo má problémy cvičením ve větším kolektivu,nezatěžuje klouby a u pslechu hudby ani nevite jak dloho cvičíté.Je teda super a moc,moc ho doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2009)

Stroj je určený pro všechny věkové kategorie a hlavně kdo nechce cvičit v koletivu.Nebo ženy po porodu,pracovně vytížené atd.

Porti nemám žádné.


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

chci být v kondici, a proto jsem si chtěla koupit steper, vaše internetové stránky mě nejvíce zaujali, a tak jsem si ho u vás obědnala a myslím si, že jsem udělala dobře, jsem moc spokojená a svým známým bych vás určitě doporučila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2010)

jsem velice spokojená

nemám nic s čím bych spokojená nebyla


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Zatím jej používám krátce, ale cvičení mě baví. Dá se při cvičení koukat na jakýkoli oblíbený pořad, poslouchat hudba, prostě cokoli, co zpříjemní čas na stepperu. Chtěla jsem něco, co napodobuje chůzi, protože je to nejpřirozenější pohyb pro lidské tělo. Chtěla jsem si jej pořídit už před časem, ale až teď jsem si své příní splnila a nelituju.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2011)

Jednoduchý na používání Snadno ovladatelný

Pro mě jediné proti je, že nemám tolik času, abych se mohla cvičení na stepperu věnovat víc.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

V první fázi nás oslovil vzhle. Na první pohled lehký, je ve skutečnosti velice stabilní. Další dobrá vlastnost je možnost přicvičování horních partií. Přístroj bych doporučil ostatním jako velice kvalitní ve své kategorii.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2015)

kompaktní, jednoduchá obsluha, příjemný vzhled


Recenze Stepper inSPORTline Bailar

Jsem velmi spokojená, stroj splnil přesně to, co jsem od něj očekávala. Je velmi pevný, stabilní. Velmi dobře umístěná rukojeť, dobře se drží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.03.2016)

Velmi kvalitní, robustní stroj Moc hezké designové provedení Nastavení několika možností zátěže


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Na stoji necvičím dlouho, ale zatím jsem nenašla žádné nevýhody. Cvičení je jednoduché, stejně tak i nastavování stroje. Zatím je chod přístroje relativně tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.01.2012)

relativně tichý chod stroje jednoduchá manipulace a nastavování splnil moje očekávání


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Přístroj funguje bez větších problémů a má na první pohled masivní konstrukci (uvidíme co vydrží). Zpočátku jsme měli problém s manipulací a nastavením, které není v návodu jasně uvedno. Také by nás zajímala údržba, o které v návodu není zhola nic! (a to jsem se u jiných stepperů dočetl, že k nim přikládají i olej na promazání) Máme přístroj krátce, ale cvičení na něm je pohodové. Zatím ani nijak nevrže a jeho hlučnost bych hodnotil jako nízkou. Uvidíme, zda se to časem nezmění.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.10.2010)

Na první pohled poměrně masivní konstrukce, která unese i metrákového chlapa

1) Hodně strohý a nepříliš srozumitelně napsaný návod 2) Display není do kovové konstrukce stepperu dobře uchycen a jeho plastový výlisek přesahuje přes okraj, takže při neopatrné manipulaci může snadno dojít k vysunutí displeje z těla stepperu


Recenze Twist stepper inSPORTline Strong

Twist stepper inSPORTline Strong určitě doporučuji. Snadné ovládání, kardiotrenink, hubnutí, poslech zvolené hudby, celková relaxace. Spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.02.2019)

Twist stepper inSPORTline Strong používám nyní denně, po silovém tréninku. Účelem je shodit přebytečný tuk v oblasti břicha a zároveň posílit kardiocvičením srdce a plíce. První den jsem na stepperu jel 30 minut, další dny 1 hodinu ve svižném tempu. Poslouchám u cvičení hudbu - stepaerobik. Během jednoho týdne jsem zaznamenal úbytek na váze 2,5 kg. Samozřejmě držím i dietu. /Méně jíst, více šlapat/. Nedošlapuji úplně silou na doraz - bolí pak kolena. Pohyb má být plynulý. Využívám také přidané expandery . Procvičuji tak i ramena. Stepper s hudbou je bezva odreagování od starostí všedních dnů. Můžete cvičit u televize a prakticky kdekoli.

Občasné vrzání, stačí namazat. U hudby to nevnímám.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Hlavní výhodu vdím že při cvičení neposiluji jen nohy ale také ostatní části těla a díky táhlům procvičím i paže.Montáž nebyla vůbec náročná .Tento produkt určitě doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2009)

boční nášlap gumová táhla


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

viz oddíl "pro"

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.01.2011)

posilovací přístroj pro všechny svalové skupiny, nezabírá moc místa, vhodný i do panelového bytu, pro posouzení vlivu na zlepšení kondice nemáme přístroj zatím dostatečně dlouho :-)

nic


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Doporučuji všem. Vynikající poměr cena a výkon.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.09.2009)

Již dříve jsem využíval stepper, ale tento je fakt jednička. Pořádně procvičí problematické partie.

Po každém cvičení je nutné vše popřitahovat, jinak pořádně vrže.


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Jsem se stepperem velmi spokojena... Vyuzila jsem take platbu za 14 dni, kde si vyrobek mohu vyzkouset a spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.06.2018)

Hezky spolecnik ke cviceni, finguje jak ma... Tento stepper mohu jedine doporucit

Jedina nevyhoda, ze po treti zacal stepper vrzat, ale kdyz se promazal, tak zadny problem... Vnimam to jako malickost