Recenze

Souhrn recenzí produktu Steppery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento stepper jsem si oblíbila v posilovně, z důvodu nedostatku času pro cestování do fitnesscentra jsem si ho nakonec pořídila domu. Pro účely zpevnění postavy a zvýšení celkové kondice je to skvělý pomocník. Spokojenost!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.06.2012)

zapojení celého těla při cvičení volba různých intenzit záteže

občas nepříjemně vrže, ačkoli je v pravidelných intervalech promazáván


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

vyhovuje mi

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)


Recenze Mini Stepper inSPORTline

super pomocník pro vypocení stresu a díky němu jsem po dítěti dala dolů 10kg. Super pro koukání na televizi :-) Už jeden jsem "odrovnala" a tenhle se zdá být bytelnější než jeho předchůdce. Ale to ukáže až čas. Jak jsem zjistila, chce to opravdu tvrdou podložku, na koberci pak docela hlasitě vrzal. Osobně si už nedokážu večer bez stepperu představit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.07.2011)


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Mám problémy se silnými stehny. Při běžném posilování mně bolí kyčle a proto jsem volila druh posilování podobný přirozenému pohybu. Se strojem jsem spokojená, lze při něm sledovat TV, poslouchat hudba. Baví i děti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2010)

jednoduché cvičení procvičuje celé tělo skladnost


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

cvičení na stoji mě baví,cvičim na lehčí zátěž po dobu 30 až 40 min,podle sil a po 25 dnech je změna na hýždi,což jsem moc ráda. táhla jsou taky fajn,když s nima už nechci cvičit stačí je jen položit nohy po cvičení mě nebolí líbí se mi i počítač který udává počet kroku,spálené kalorie a jak dlouho na něm cvičíte stroj bych určitě doporučila,sama jsem nevěděla jaký koupit a jsem ráda,že ho nakonec mám i když jsem na něj čekala déle,ale to bylo tim,že nebyl zrovna na skladu což jsem předem věděla,ale za čekání to stálo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)

pěkný,neni příliš velký olejíček na promazání je v ceně cvičení na něm je radost prři rozbalení balíku jsem byla hrozně ráda,že stroj nemusim nijak skládat,což pro mě jako pro ženskou by to nebyla asi žádná hračka

jen ze začátku trochu píská,ale po pár krocích je tichý


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Určitě doporučuji! Zatím jsem naprosto nadšená, cvičím každý 2. den 20 minut a hodně mě to baví. Hodil by se mi ještě měřič tepové frekvence, aby cvičení bylo víc "pod kontrolou" a efektivní.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

zábavné cvičení (klidně se u toho můžete koukat na TV) stroj je skladný procvičí celé tělo nastavení zátěže + dále 3 simulace výšky terénu nejvíc mě těší el. počítadlo (ukazuje počet kroků celkem a při daném cvičen, spálené kalorie a čas cvičení) koupila jsem si ho na doporučení kamarádky

asi po 2x20 minutách cvičení začal vrzat, ale pomohl dodaný olej (stroj zvládne namazat i ženská :-) fakt makačka :-) (Po 15 minutách už ze mě teče jak kdybych běžela maraton, ale těší mě to!)


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Vybrala jsem si ho hlavně proto, že na něm posiluji téměř celé tělo,což u jiných stepperů nelze. Jsem s ním opravdu velmi spokojená. Doporučuji všem, kromě lidí co mají problémy s kolenními klouby.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2011)

Dlouho jsem uvažovala o koupi stepperu, když jsem narazila na tento, bylo rozhodnuto. 14 dní s ním je fakt znát, celkově se mi zlepšuje fyzička a také se snažím shodit nějaké to kilo. Cvičí se mnou i má 18ti letá dcera a i ona je velice spokojená.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.03.2020)

Skvělá alternativa k pásu/rotopedu, když máte doma málo místa I když se vám nechce ven, třeba protože prší, můžete trénovat doma V podstatě tím částečně nahradíte i běžící pás Negativa, co píšou jiní, jsem naštěstí zatím po několika měsících používání ještě nezaznamenl Perfektní na krátkou volnou chvilku Při chození/běhání lze i "být na mobilu"

Naštěstí (zatím) nic


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

V první fázi nás oslovil vzhle. Na první pohled lehký, je ve skutečnosti velice stabilní. Další dobrá vlastnost je možnost přicvičování horních partií. Přístroj bych doporučil ostatním jako velice kvalitní ve své kategorii.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2015)

kompaktní, jednoduchá obsluha, příjemný vzhled


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Doporučuji všem. Vynikající poměr cena a výkon.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.09.2009)

Již dříve jsem využíval stepper, ale tento je fakt jednička. Pořádně procvičí problematické partie.

Po každém cvičení je nutné vše popřitahovat, jinak pořádně vrže.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

produkt jsme si vybrali po zkusenostech v rehabilitacnich zarizenich naprosto splnuje nase pozadavky na pouzivani produkt bych doporucil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2010)

rychlost rozumne ceny velmi dobra komunikace moznost sledovani zakazky on line dohoda s dopravni firmou na hodine dodavky


Recenze Twist Stepper Spartan

Steper bych doporučila všem kteři chtěji začit aktivne sportovat protože je to nejlehči zpusob!!!zatěž je od uplně nejlehčiho po netejtěžši tak aby vyhovobala všem!!!určitě všem doporučuji!!!každe rano a večer a těličko se bude rysovat!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2009)

lehky,žadne montaže,

pro někoho si myslim že hmotnost do 80kg je malo....


Recenze Mini Stepper inSPORTline

vyhovuje mi

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

I přes jisté nedostatky jsem velmi spokojená - díky variabilitě sklonu a zátěže se s tím dá opravdu super posilovat zejména spodní partie. Teď už to chce jen pevnou vůli a vydržet cvičit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.02.2016)

malý a skladný, přitom dostatečně stabilní, tři polohy - rovina, schody, kopec

vrže i po pravidelném promazání, padá z něj černý mastný prach, krokoměr registruje jen úplný a silný došlap


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Přístroj funguje bez větších problémů a má na první pohled masivní konstrukci (uvidíme co vydrží). Zpočátku jsme měli problém s manipulací a nastavením, které není v návodu jasně uvedno. Také by nás zajímala údržba, o které v návodu není zhola nic! (a to jsem se u jiných stepperů dočetl, že k nim přikládají i olej na promazání) Máme přístroj krátce, ale cvičení na něm je pohodové. Zatím ani nijak nevrže a jeho hlučnost bych hodnotil jako nízkou. Uvidíme, zda se to časem nezmění.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.10.2010)

Na první pohled poměrně masivní konstrukce, která unese i metrákového chlapa

1) Hodně strohý a nepříliš srozumitelně napsaný návod 2) Display není do kovové konstrukce stepperu dobře uchycen a jeho plastový výlisek přesahuje přes okraj, takže při neopatrné manipulaci může snadno dojít k vysunutí displeje z těla stepperu


Recenze Mini Stepper inSPORTline

všem doporučuji, kdykoliv máte doma chut se hýbat a venku prší, stačí vytáhnout z pod postele, pustit hudbu nebo televizi a múžete spalovat a být v pohybu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2011)

výborný pro domácí cvičení, skladný

nic


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Jsem rozhodně ráda, že jsem si tento přístroj zakoupila a mohu ho jen a jen doporučit, zvážit jeho koupi by měli snad jen ti, kteří chtějí cvičit v nočních hodinách v blízkosti spících osob :-) V minulosti jsem vlastnila několik ministepperů, ale nezacvičila jsem si na nich tak dobře, navíc žádný nevydržel příliš dlouho, měly to většinou načasované přesně na záruční dobu, tak pevně věřím, že tento mne příjemně překvapí.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.07.2011)

Přístroj je bytelný, avšak ne příliš těžký. Dobrá cena. Cvičení na něm je náročnější než na obyčejném ministepperu. Skvěle procvičí svaly od pasu dolů (včetně) až po lýtka :-)

Po několikadenním používání vydává uchu nelahodící zvuky, ale nepovažuji to za důvod k jeho nezakoupení :-)


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Vyzkoušela jsem více stepperů a tento se mi zdá zatím nejlepší.Je poměrně bytelný, stabilní, ale zároveň na přenos lehký.Ovládání je snadné. Hlučnost prozatím žádná, je lepší ho ihned po obdržení promazat, jak jsem se dočetla na recenzích. Pohon má pásový, což je právě na hlučnost výborné. Měla jsem řetězový a druhý pístový a oba začali být časem velmi hlučné.Jediná nevýhoda, která se ovšem projevila u všech stepperů je, že i po doporučeném promazání se ze stroje sype černý mastný prášek, proto je nutno mít pod ním podložku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.10.2015)

vyhovující velikost stepperu nízká hmotnost pěkný vzhled snadné ovládání cenová dostupnost

při cvičení se sype i po promazání černý mastný prášek


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.06.2010)

twist big jsem si objednala jelikož jsem časově pracovně vypjata aby jsem navštěvovala drahé fitka nemam vubec cas tak jsem se rozhodla pro domací využití na tomto steppru si zpevníte krasně hýždě procvičíte ruce i břicho prostě skvělí pro Vaší vysněnou postavu.

makačka:-)


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Rada cvicim ale nebavi ve fitnes centra proto ocenuji vas obchod. Take je to vhodny posilovaci stroj na nohy zadecek a partie nad zadeckem ktere jsou nam zenam tak neprijemne.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.10.2010)

Lehky snadna manipulace zabavny ucinny


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Vyděl jsem nabídku,prošel jsem si možnosti,cena byla celkem příznivá,tak jsem si produkt objednal. Používám ho často,min. 3x v týdnu a připojila se rodina. Používá se velmi dobře. Doporučil bych ho všem kdo bojují s kily a tvarem těla. Ano proto,že je to jednoduchý přístroj. Ověřím si kvalitu výrobku.Třeba formou doporučení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2010)

Líbí se mi jednoduchost a účinnost přístroje. Vyskoušel jsem několik jiných, tento je super.


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Jsem se stepperem velmi spokojena... Vyuzila jsem take platbu za 14 dni, kde si vyrobek mohu vyzkouset a spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.06.2018)

Hezky spolecnik ke cviceni, finguje jak ma... Tento stepper mohu jedine doporucit

Jedina nevyhoda, ze po treti zacal stepper vrzat, ale kdyz se promazal, tak zadny problem... Vnimam to jako malickost


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Při dvou dětech nemám čas navštěvovat fit centrum. Tudíž jsem zvolila tuto variantu. Jednoduchý manuál, přístroj se mi užívá dobře. Stepper se zaměřuje především na mé problematické partie a tím u mě vyhrál na plné čáře.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.12.2015)

Šlape jako hodinky. Super výšková nastavitelnosti a zátěž. Malý, skladný a za hezké peníze.

Na začátku začal trochu vrzat, ale stačilo namazat :)


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Stepper mám zatím krátce na větší hodnocení, ale za ty peníze si myslím, že jde o kvalitní zboží. Splnil moje očekávání a na domácí trénink si myslím, že stačí. Uvidím po čase.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.08.2014)

Nízká cena Skladný

Zatím nic


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Je to mnohem menší než rotoped a i když ho nepožívám, tak pod stolem funguje skvěle jako masáž na nohy. Třeba u PC.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2012)

Super cvičební pomůcka jak pro muže, tak pro ženy a nestojí velké peníze.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Jsem naprosto spokojená,stepper splnil mé očekávání. Určitě bych ho doporučila všem, co nemají čas nebo se jim nechce chodit do posilovny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.01.2013)

zapojení celého těla při cvičení volba záteže skladný a velmi tichý stroj jednoduché cvičení

Žádné


Recenze Twist Stepper inSPORTline

S stepperem jsem spokojená, nevrže, nevydává žádné otravné zvuky. Cvičí se na něm dobře, možná bych ale ocenila možnost o něco větší zátěže

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2011)

skladný není hlučný možnost kontrolovat počet kroků a celkovou dobu cvičení

nízká zátěž (alespoň pro mě)


Recenze Twist Stepper Spartan

Posilování nohou, zadečku, hýždí bez nutnosti chodit do posilovny a platit hodiny..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.05.2015)

- posilování v klidu doma, dle chuti, času a nálady - cvičení bez dalších finančních nákladů v pohodlí domova


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Chtěla jsem si zakoupit stepp,ale pořád jsem váhala,až jset měli na stránkách tento a už jsem věděla co si zakoupim. Mužu doporučit lide co se stydí chodit cvičit mezi lidi.Já chodím cvičit jak na spinink,tak do fitka,ale momemtálně velké pracovní vytížení mi to nedovoluje.Dokonce moje dcera 9letá je zněho nadšená a cvičí se mnou. Doporučuji všem teda kdo má problémy cvičením ve větším kolektivu,nezatěžuje klouby a u pslechu hudby ani nevite jak dloho cvičíté.Je teda super a moc,moc ho doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2009)

Stroj je určený pro všechny věkové kategorie a hlavně kdo nechce cvičit v koletivu.Nebo ženy po porodu,pracovně vytížené atd.

Porti nemám žádné.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Chtěla jsem něco menšího, levnějšího, ale kvalitního tak jsem si vybrala toto. Zatím mně nezklamalo. Využívá celá rodina. Spokojená a doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2014)

cena kvalita dle mých představ

zatím nic