Recenze

Souhrn recenzí produktu Steppery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Doporučení od známé, která je velmi spokojená. Po vyzkoušení doporučuji dále. Skvělý pocit po cvičení. Znám pouze krátce, ještě se seznamuji, ale první pocity supr. Rozhodně doporučuji dále. Cvičení jednoduché, nenáročné, hlavně v pohodlí domova.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2012)

Touha po pevnější postavě Vyzkoušeno teprve 4 dny, supr pocit


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Už bych mojeho malého Biga nedala za žádný jiný stroj na světě. V mém malém bytě je to neocenitelný pomocník pro mou kondici a udržení "břišní duše" pod kontrolou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.05.2011)

Twist stepper Big je malý, ale šikovný .... Nastavení dvou možností zátěžové chůze "do kopce" je neocenitelné, především pro postupné zvyšování kondice. I mě (jakožto človíčka od přírody líného) cvičení na tomto stroji vyloženě baví.

Zpočátku je člověk mokrý jako myš a bolí ho především nohy. Přesto je bezva pozorovat, jak den ze dne je cvičení méně bolestivé a náročnost se zdá nižší a nižší (skvělý pocit!).


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Stepper mám zatím krátce na větší hodnocení, ale za ty peníze si myslím, že jde o kvalitní zboží. Splnil moje očekávání a na domácí trénink si myslím, že stačí. Uvidím po čase.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.08.2014)

Nízká cena Skladný

Zatím nic


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Celkově jsem velmi spokojená, stepper splnil vše, co jsem od něj chtěla. Používá se snadno. Nechtěla jsem žádná "madla" ani posilovací lana - při cvičení používám malé činky a neomezují mne při tom žádná "držadla" v mém cvičebním prostoru, takže mám přesně to, co jsem si zvolila a naprosto mi to vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.08.2011)

Snadné sestavení tichý nastavitelná rychlost a výška nášlapu velký display různá "počitadla" nepotřebuje moc místa

nemám


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Důvod výběru je kvalita provedení a možnost procvičit celé tělo.Dobře se na tomto stroji cvičí. Produkt používá celé rodina. Rozhodně při příštím nákupu upřednostním opět Vaší společnost INSPORTLINE.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.12.2009)

kvalita provedení výrobku, výborná úprava použitých materiálů, výborné balení výrobku, spolehlivost výrobku

jen snad je potřeba zlepšit kvalitu použitého klíče pro montáž cvičebních strojů, je nepřesný a na utahování matic dost volný, při utahování křížovým šroubovákem může dojít ke zranění dlaně.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

produkt jsme si vybrali po zkusenostech v rehabilitacnich zarizenich naprosto splnuje nase pozadavky na pouzivani produkt bych doporucil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2010)

rychlost rozumne ceny velmi dobra komunikace moznost sledovani zakazky on line dohoda s dopravni firmou na hodine dodavky


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

nelituji rozhodnutí - výrobek je perfektní - splňuje veškerá má očekávání - naopak mě překvapil v navolení terénu o čemž jsem neměla ponětí i když jsem při výběru vždy informována o všem co kupovaný výrobek nabízí - doporučuji ostatním je to perfektní produkt výborné kvality - výborná zkušenost s e-shopem, kde jsem produkt objednávala - rychlost, informovanost o dodávce

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.08.2009)

uvažovala jsem o tomto výrobku již delší dobu vzhledem k tomu, že internetový obchod nabízel zajímavou akci, výrobek jsem zvolila - možnost navolení složitosti terénu - připojení činkových pružin - monitor sledující kolik času, kroků jste udělali


Recenze Mini Stepper inSPORTline

všem doporučuji, kdykoliv máte doma chut se hýbat a venku prší, stačí vytáhnout z pod postele, pustit hudbu nebo televizi a múžete spalovat a být v pohybu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2011)

výborný pro domácí cvičení, skladný

nic


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

I přes jisté nedostatky jsem velmi spokojená - díky variabilitě sklonu a zátěže se s tím dá opravdu super posilovat zejména spodní partie. Teď už to chce jen pevnou vůli a vydržet cvičit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.02.2016)

malý a skladný, přitom dostatečně stabilní, tři polohy - rovina, schody, kopec

vrže i po pravidelném promazání, padá z něj černý mastný prach, krokoměr registruje jen úplný a silný došlap


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

jsem moc spokojená s tímto strojem a používá ho i moje dcera a snacha kterým také moc vyhovuje

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.05.2010)

nezabere moc místa, je stále připraven k použití, při cvičení se držím, což je bezpečné a přitom se procvičuje i horní polovina těla


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Vybrala jsem si ho hlavně proto, že na něm posiluji téměř celé tělo,což u jiných stepperů nelze. Jsem s ním opravdu velmi spokojená. Doporučuji všem, kromě lidí co mají problémy s kolenními klouby.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2011)

Dlouho jsem uvažovala o koupi stepperu, když jsem narazila na tento, bylo rozhodnuto. 14 dní s ním je fakt znát, celkově se mi zlepšuje fyzička a také se snažím shodit nějaké to kilo. Cvičí se mnou i má 18ti letá dcera a i ona je velice spokojená.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

chci být v kondici, a proto jsem si chtěla koupit steper, vaše internetové stránky mě nejvíce zaujali, a tak jsem si ho u vás obědnala a myslím si, že jsem udělala dobře, jsem moc spokojená a svým známým bych vás určitě doporučila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2010)

jsem velice spokojená

nemám nic s čím bych spokojená nebyla


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

vhodný pro ty co nemají čas trávit v posilovně,stepper se hodí když dávají třeba zprávy a nechcete se jen tak válet na gauči,ale záleží na každém proč si ho pořídil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.06.2015)

skladný,nikde nepřekáží,pro domácí použití výborný pomocník,

nic,tak jak tady píšou že vrže tak to není nic hrozného,dá se to odstranit během pár minut,pár kapek oleje a je po vrzání a můžete cvičit dál jak je libo a jak dlouho chcete


Recenze Twist Stepper Spartan

Steper bych doporučila všem kteři chtěji začit aktivne sportovat protože je to nejlehči zpusob!!!zatěž je od uplně nejlehčiho po netejtěžši tak aby vyhovobala všem!!!určitě všem doporučuji!!!každe rano a večer a těličko se bude rysovat!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2009)

lehky,žadne montaže,

pro někoho si myslim že hmotnost do 80kg je malo....


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

vyhovuje mi

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)


Recenze Mini Stepper inSPORTline

V minulosti jsem stepper již měla, tento má již počítadlo. Používám jej téměř každý den. Všem doporučuji, je skladný a rychle připravený.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.06.2012)

velikost vhodná pro sport i do bytu podobný druh stepperu jsem v minulosti vlastnila

nevýhody žádné nemá


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

měla jsem o tento produkt zájem a jsem s ním velice spokojena

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

žádné


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Je to mnohem menší než rotoped a i když ho nepožívám, tak pod stolem funguje skvěle jako masáž na nohy. Třeba u PC.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2012)

Super cvičební pomůcka jak pro muže, tak pro ženy a nestojí velké peníze.


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

všem doporučuji, kdykoliv máte doma chut se hýbat a venku prší, stačí vytáhnout z pod postele, pustit hudbu nebo televizi a múžete spalovat a být v pohybu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2011)

výborný pro domácí cvičení, skladný

nic


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Jsem naprosto spokojená,stepper splnil mé očekávání,tichý a plynulý chod,možnost nastavení zátěže,takže si člověk opravdu"mákne".Když není možnost pořádné chůze venku,je to vynikající alternativa,bez ohledu na počasí:-) A hlavně,můžu cvičit kdykoli,ať už večer,nebo během spaní dětí,takže pro maminky bezvadná možnost zpevňování a cvičení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2011)

Tichý chod,nastavitelná zátěž i poloha šlapadel.


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

super pomocník pro vypocení stresu a díky němu jsem po dítěti dala dolů 10kg. Super pro koukání na televizi :-) Už jeden jsem "odrovnala" a tenhle se zdá být bytelnější než jeho předchůdce. Ale to ukáže až čas. Jak jsem zjistila, chce to opravdu tvrdou podložku, na koberci pak docela hlasitě vrzal. Osobně si už nedokážu večer bez stepperu představit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.07.2011)


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Mám malý byt, tak můžu mít jen malý stepper, cvičím na něm denně-nádherná barvička mě donutí, nelze z něho udělat věšák na oblečení jako z velkých rotopedů...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

malý, skladný, na nastartování do nového dne ideální, po pravidelném cvičení se dostaví výsledky-bříško, stehna, super barvička

zatím nemám


Recenze Twist Stepper Spartan

Posilování nohou, zadečku, hýždí bez nutnosti chodit do posilovny a platit hodiny..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.05.2015)

- posilování v klidu doma, dle chuti, času a nálady - cvičení bez dalších finančních nákladů v pohodlí domova


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Přístroj funguje bez větších problémů a má na první pohled masivní konstrukci (uvidíme co vydrží). Zpočátku jsme měli problém s manipulací a nastavením, které není v návodu jasně uvedno. Také by nás zajímala údržba, o které v návodu není zhola nic! (a to jsem se u jiných stepperů dočetl, že k nim přikládají i olej na promazání) Máme přístroj krátce, ale cvičení na něm je pohodové. Zatím ani nijak nevrže a jeho hlučnost bych hodnotil jako nízkou. Uvidíme, zda se to časem nezmění.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.10.2010)

Na první pohled poměrně masivní konstrukce, která unese i metrákového chlapa

1) Hodně strohý a nepříliš srozumitelně napsaný návod 2) Display není do kovové konstrukce stepperu dobře uchycen a jeho plastový výlisek přesahuje přes okraj, takže při neopatrné manipulaci může snadno dojít k vysunutí displeje z těla stepperu


Recenze Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Při prvním cvičení se mi zdálo, že je krátký krok, ale při delším a poté následném cvičení jsem zjistila, že je plně dostačující. Je super

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.03.2020)

skladný lehký není potřeba montovat, je vcelku cena


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

chci být v kondici, a proto jsem si chtěla koupit steper, vaše internetové stránky mě nejvíce zaujali, a tak jsem si ho u vás obědnala a myslím si, že jsem udělala dobře, jsem moc spokojená a svým známým bych vás určitě doporučila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2010)

jsem velice spokojená

nemám nic s čím bych spokojená nebyla


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Spokojenost. Davejte pod nez podlozku, spini podlahu :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.01.2017)

Pekna makacka

Vsichni si stezuji ze vrze. Bodejt by ne - je slozenej cinsky takze remen je namazanej stylem "kde to vyslo". Proto jsem remen vyndal (2 srouby) a celej peclive namazal silikonovou vazelinou (jde koupit v rybarskych obchodech nebo v obcjodech s el soucastkami). Krasne se to vsecko vyresilo nic nevrze. Mazani tim olejickem je stejne neucinny to se slozeny nema sanci dostat vsude. Kdo chce ticho musi rozebrat a namazat cely. Jo a misto snimani pri doslapu do krokomeru je taky resitelny. Nekdo psal ze reaguje az milimetr nad dorazem. Staci pootocit snimac, je to jeden sroub.


Recenze Twist Stepper inSPORTline

tento produkt jsme si vybrala z důvodu, specifického pohybu při cvičení. Moje zkušenost je do dnešní doby skvělá, všem bych Stepper Twist vřele doporučila!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2010)

kvalitný o opravdu pomáhá tam kde má :D


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento výrobek jsem si vybrala vzhledem k tomu, že se při cvičení zapojí spodní i horní partie těla a dále pro velkou variabilitu cvičení - chůze. Můžu jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

- skladnost - možnost nastavení zátěže - variabilita (chůze, chůze do mítného svahu, chůze do kopce) - sledování času, kroků, celkových kroků a spálených kalorií) - procvičení horní části těla


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Stepper je fajn, splnil moje očekávání. Je malý, takže nikde nepřekáží. Nechtěla jsem nic velkého ani drahého, neboť nevím, jak dlouho mě to bude bavit :-) Zátěž se dá nastavit výškou kroku a na nejvyšší výšku je to docela zabíračka. Ale i s nižší výškou jsou nohy pěkně cítit. Zatím nemám co vytknout, snad jen že začal trochu vrzat. Ale to bude stačit máznout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.10.2014)

Skladnost

Zatím nic