Recenze

Souhrn recenzí produktu Steppery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

celkově hodnotím kladně,jsem spokojená rodina mě nechce ani pustit shazovat nabraná vánoční kila asi budeme muset koupit ještě jeden

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.01.2013)

zatím se zdá dobrý plně mi vyhovuje skladný

snad jen trochu lepší návod jak dát do" pohybu"


Recenze Mini Stepper inSPORTline

všem doporučuji, kdykoliv máte doma chut se hýbat a venku prší, stačí vytáhnout z pod postele, pustit hudbu nebo televizi a múžete spalovat a být v pohybu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2011)

výborný pro domácí cvičení, skladný

nic


Recenze Mini Stepper inSPORTline

vyhovuje mi

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

super pomocník pro vypocení stresu a díky němu jsem po dítěti dala dolů 10kg. Super pro koukání na televizi :-) Už jeden jsem "odrovnala" a tenhle se zdá být bytelnější než jeho předchůdce. Ale to ukáže až čas. Jak jsem zjistila, chce to opravdu tvrdou podložku, na koberci pak docela hlasitě vrzal. Osobně si už nedokážu večer bez stepperu představit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.07.2011)


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Splnil očekávání na jedničku s hvězdičkou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.02.2016)

Skladný, žádná složitá montáž, návod dostačující. Účinky cvičení znatelné už po 10-ti dnech (1,5 kg dole bez úpravy jídelníčku, cvičím denně 20 - 30min., podmínkou důkladné protažení před cvičením- jinak bolí achyovky a kolena). Ze začátku vrzal, ale po promazání de návodu je tichoučký, takže ůžete nerušeně při cvičení koukat na TV či poslouchat hudbu.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Doporučení od známé, která je velmi spokojená. Po vyzkoušení doporučuji dále. Skvělý pocit po cvičení. Znám pouze krátce, ještě se seznamuji, ale první pocity supr. Rozhodně doporučuji dále. Cvičení jednoduché, nenáročné, hlavně v pohodlí domova.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2012)

Touha po pevnější postavě Vyzkoušeno teprve 4 dny, supr pocit


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

I přes jisté nedostatky jsem velmi spokojená - díky variabilitě sklonu a zátěže se s tím dá opravdu super posilovat zejména spodní partie. Teď už to chce jen pevnou vůli a vydržet cvičit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.02.2016)

malý a skladný, přitom dostatečně stabilní, tři polohy - rovina, schody, kopec

vrže i po pravidelném promazání, padá z něj černý mastný prach, krokoměr registruje jen úplný a silný došlap


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Měla jsem již předtím jiný steper,ale tento je vylepšený. Je pro ženy od 14 do 90 tel.Každý může cvičit podle svých možností.Já cvičím 5x týdně.a mé vnitřní křečové žíly jsou v pohodě-žádné léky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.03.2016)

pomůcka pro perfektní procvičení nohou a zadečku,ieální pro ty,kteří mají "vnitřní křečové žíly. Tichý,téměř neslyšný chod. zabírá velmi málo místa.

Nic proti CYLINE nemohu říci.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

produkt jsme si vybrali po zkusenostech v rehabilitacnich zarizenich naprosto splnuje nase pozadavky na pouzivani produkt bych doporucil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2010)

rychlost rozumne ceny velmi dobra komunikace moznost sledovani zakazky on line dohoda s dopravni firmou na hodine dodavky


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Doporučuji všem. Vynikající poměr cena a výkon.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.09.2009)

Již dříve jsem využíval stepper, ale tento je fakt jednička. Pořádně procvičí problematické partie.

Po každém cvičení je nutné vše popřitahovat, jinak pořádně vrže.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Chtěla jsem něco menšího, levnějšího, ale kvalitního tak jsem si vybrala toto. Zatím mně nezklamalo. Využívá celá rodina. Spokojená a doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2014)

cena kvalita dle mých představ

zatím nic


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Spokojenost. Davejte pod nez podlozku, spini podlahu :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.01.2017)

Pekna makacka

Vsichni si stezuji ze vrze. Bodejt by ne - je slozenej cinsky takze remen je namazanej stylem "kde to vyslo". Proto jsem remen vyndal (2 srouby) a celej peclive namazal silikonovou vazelinou (jde koupit v rybarskych obchodech nebo v obcjodech s el soucastkami). Krasne se to vsecko vyresilo nic nevrze. Mazani tim olejickem je stejne neucinny to se slozeny nema sanci dostat vsude. Kdo chce ticho musi rozebrat a namazat cely. Jo a misto snimani pri doslapu do krokomeru je taky resitelny. Nekdo psal ze reaguje az milimetr nad dorazem. Staci pootocit snimac, je to jeden sroub.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

vřele doporučuji každému, kdo se nechce trápit v posilovně a potřebuje zpevnit spodní část těla.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.02.2011)

je skladný, lehký, když se namaže, tak nevrže, bolí vás celá dolní polovina těla, takže i zabírá, zapojuje více partií


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Určitě doporučuji! Zatím jsem naprosto nadšená, cvičím každý 2. den 20 minut a hodně mě to baví. Hodil by se mi ještě měřič tepové frekvence, aby cvičení bylo víc "pod kontrolou" a efektivní.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

zábavné cvičení (klidně se u toho můžete koukat na TV) stroj je skladný procvičí celé tělo nastavení zátěže + dále 3 simulace výšky terénu nejvíc mě těší el. počítadlo (ukazuje počet kroků celkem a při daném cvičen, spálené kalorie a čas cvičení) koupila jsem si ho na doporučení kamarádky

asi po 2x20 minutách cvičení začal vrzat, ale pomohl dodaný olej (stroj zvládne namazat i ženská :-) fakt makačka :-) (Po 15 minutách už ze mě teče jak kdybych běžela maraton, ale těší mě to!)


Recenze Mini Stepper inSPORTline

super pomocník pro vypocení stresu a díky němu jsem po dítěti dala dolů 10kg. Super pro koukání na televizi :-) Už jeden jsem "odrovnala" a tenhle se zdá být bytelnější než jeho předchůdce. Ale to ukáže až čas. Jak jsem zjistila, chce to opravdu tvrdou podložku, na koberci pak docela hlasitě vrzal. Osobně si už nedokážu večer bez stepperu představit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.07.2011)


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Dlouho jsem hledala nějaký stepr za rozumné peníze a hlavně aby plnil svoji funkci. Četla jsem spoustu recenzí a nakonec jsem se rozhodla pro tento. Snad správně, to ukáže čas. Po 14-ti denním používání zatím bez jakýchkoliv připomínek. Někdo v recenzi psal, že při používání vypadává špína, to sice ano, ale pouze po namazání,poté již ne. Já jsem s tímto výrobkem spokojena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2014)

funkčnost stabilita skladnost

zatím se žádné proti neprojevilo


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

produkt jsme si vybrali po zkusenostech v rehabilitacnich zarizenich naprosto splnuje nase pozadavky na pouzivani produkt bych doporucil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2010)

rychlost rozumne ceny velmi dobra komunikace moznost sledovani zakazky on line dohoda s dopravni firmou na hodine dodavky


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Potřebuji trénovat nohy,hlavně v zimě a pohyb trupu je k tomu na víc.Rocket ROTO toto výborně splňuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2010)

Je mi už přes 60 let a jsem kardiak.Potřebuji dostatek pohybu a v zimě je to problém.Tak si každý den pěkně protáhnu nohy i když dobu cvičení 20 min.nejsem prozatím chopná dodržet .I tak je to fajn.


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Vyděl jsem nabídku,prošel jsem si možnosti,cena byla celkem příznivá,tak jsem si produkt objednal. Používám ho často,min. 3x v týdnu a připojila se rodina. Používá se velmi dobře. Doporučil bych ho všem kdo bojují s kily a tvarem těla. Ano proto,že je to jednoduchý přístroj. Ověřím si kvalitu výrobku.Třeba formou doporučení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2010)

Líbí se mi jednoduchost a účinnost přístroje. Vyskoušel jsem několik jiných, tento je super.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Už bych mojeho malého Biga nedala za žádný jiný stroj na světě. V mém malém bytě je to neocenitelný pomocník pro mou kondici a udržení "břišní duše" pod kontrolou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.05.2011)

Twist stepper Big je malý, ale šikovný .... Nastavení dvou možností zátěžové chůze "do kopce" je neocenitelné, především pro postupné zvyšování kondice. I mě (jakožto človíčka od přírody líného) cvičení na tomto stroji vyloženě baví.

Zpočátku je člověk mokrý jako myš a bolí ho především nohy. Přesto je bezva pozorovat, jak den ze dne je cvičení méně bolestivé a náročnost se zdá nižší a nižší (skvělý pocit!).


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

vhodný pro ty co nemají čas trávit v posilovně,stepper se hodí když dávají třeba zprávy a nechcete se jen tak válet na gauči,ale záleží na každém proč si ho pořídil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.06.2015)

skladný,nikde nepřekáží,pro domácí použití výborný pomocník,

nic,tak jak tady píšou že vrže tak to není nic hrozného,dá se to odstranit během pár minut,pár kapek oleje a je po vrzání a můžete cvičit dál jak je libo a jak dlouho chcete


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

chci být v kondici, a proto jsem si chtěla koupit steper, vaše internetové stránky mě nejvíce zaujali, a tak jsem si ho u vás obědnala a myslím si, že jsem udělala dobře, jsem moc spokojená a svým známým bych vás určitě doporučila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2010)

jsem velice spokojená

nemám nic s čím bych spokojená nebyla


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Jsem se stepperem velmi spokojena... Vyuzila jsem take platbu za 14 dni, kde si vyrobek mohu vyzkouset a spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.06.2018)

Hezky spolecnik ke cviceni, finguje jak ma... Tento stepper mohu jedine doporucit

Jedina nevyhoda, ze po treti zacal stepper vrzat, ale kdyz se promazal, tak zadny problem... Vnimam to jako malickost


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento výrobek jsem si vybrala vzhledem k tomu, že se při cvičení zapojí spodní i horní partie těla a dále pro velkou variabilitu cvičení - chůze. Můžu jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

- skladnost - možnost nastavení zátěže - variabilita (chůze, chůze do mítného svahu, chůze do kopce) - sledování času, kroků, celkových kroků a spálených kalorií) - procvičení horní části těla


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Jsem naprosto spokojená,stepper splnil mé očekávání. Určitě bych ho doporučila všem, co nemají čas nebo se jim nechce chodit do posilovny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.01.2013)

zapojení celého těla při cvičení volba záteže skladný a velmi tichý stroj jednoduché cvičení

Žádné


Recenze Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Při prvním cvičení se mi zdálo, že je krátký krok, ale při delším a poté následném cvičení jsem zjistila, že je plně dostačující. Je super

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.03.2020)

skladný lehký není potřeba montovat, je vcelku cena


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Rada cvicim ale nebavi ve fitnes centra proto ocenuji vas obchod. Take je to vhodny posilovaci stroj na nohy zadecek a partie nad zadeckem ktere jsou nam zenam tak neprijemne.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.10.2010)

Lehky snadna manipulace zabavny ucinny


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Na stoji necvičím dlouho, ale zatím jsem nenašla žádné nevýhody. Cvičení je jednoduché, stejně tak i nastavování stroje. Zatím je chod přístroje relativně tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.01.2012)

relativně tichý chod stroje jednoduchá manipulace a nastavování splnil moje očekávání


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Důvod výběru je kvalita provedení a možnost procvičit celé tělo.Dobře se na tomto stroji cvičí. Produkt používá celé rodina. Rozhodně při příštím nákupu upřednostním opět Vaší společnost INSPORTLINE.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.12.2009)

kvalita provedení výrobku, výborná úprava použitých materiálů, výborné balení výrobku, spolehlivost výrobku

jen snad je potřeba zlepšit kvalitu použitého klíče pro montáž cvičebních strojů, je nepřesný a na utahování matic dost volný, při utahování křížovým šroubovákem může dojít ke zranění dlaně.


Recenze Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2014)

stepper je na oko pěkný,nevadí ,že nemá zátěž na nejlehčí úrovní toho mám po 40 min dost a to dost sportuji jen to chce jit v tempu.Po 40 min se potím jak po 6 km běhu.cvičím každý den je to super.

Trošku vrže ale stačí máznout a je OK