Recenze

Souhrn recenzí produktu Steppery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Vybrala jsem si ho hlavně proto, že na něm posiluji téměř celé tělo,což u jiných stepperů nelze. Jsem s ním opravdu velmi spokojená. Doporučuji všem, kromě lidí co mají problémy s kolenními klouby.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2011)

Dlouho jsem uvažovala o koupi stepperu, když jsem narazila na tento, bylo rozhodnuto. 14 dní s ním je fakt znát, celkově se mi zlepšuje fyzička a také se snažím shodit nějaké to kilo. Cvičí se mnou i má 18ti letá dcera a i ona je velice spokojená.


Recenze Mini stepper inSPORTline Cylina

Jsem se stepperem velmi spokojena... Vyuzila jsem take platbu za 14 dni, kde si vyrobek mohu vyzkouset a spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.06.2018)

Hezky spolecnik ke cviceni, finguje jak ma... Tento stepper mohu jedine doporucit

Jedina nevyhoda, ze po treti zacal stepper vrzat, ale kdyz se promazal, tak zadny problem... Vnimam to jako malickost


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

vhodný pro ty co nemají čas trávit v posilovně,stepper se hodí když dávají třeba zprávy a nechcete se jen tak válet na gauči,ale záleží na každém proč si ho pořídil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.06.2015)

skladný,nikde nepřekáží,pro domácí použití výborný pomocník,

nic,tak jak tady píšou že vrže tak to není nic hrozného,dá se to odstranit během pár minut,pár kapek oleje a je po vrzání a můžete cvičit dál jak je libo a jak dlouho chcete


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

všem doporučuji, kdykoliv máte doma chut se hýbat a venku prší, stačí vytáhnout z pod postele, pustit hudbu nebo televizi a múžete spalovat a být v pohybu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2011)

výborný pro domácí cvičení, skladný

nic


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Jsem naprosto spokojená,stepper splnil mé očekávání,tichý a plynulý chod,možnost nastavení zátěže,takže si člověk opravdu"mákne".Když není možnost pořádné chůze venku,je to vynikající alternativa,bez ohledu na počasí:-) A hlavně,můžu cvičit kdykoli,ať už večer,nebo během spaní dětí,takže pro maminky bezvadná možnost zpevňování a cvičení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2011)

Tichý chod,nastavitelná zátěž i poloha šlapadel.


Recenze Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Při prvním cvičení se mi zdálo, že je krátký krok, ale při delším a poté následném cvičení jsem zjistila, že je plně dostačující. Je super

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.03.2020)

skladný lehký není potřeba montovat, je vcelku cena


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

I přes jisté nedostatky jsem velmi spokojená - díky variabilitě sklonu a zátěže se s tím dá opravdu super posilovat zejména spodní partie. Teď už to chce jen pevnou vůli a vydržet cvičit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.02.2016)

malý a skladný, přitom dostatečně stabilní, tři polohy - rovina, schody, kopec

vrže i po pravidelném promazání, padá z něj černý mastný prach, krokoměr registruje jen úplný a silný došlap


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Doporučení od známé, která je velmi spokojená. Po vyzkoušení doporučuji dále. Skvělý pocit po cvičení. Znám pouze krátce, ještě se seznamuji, ale první pocity supr. Rozhodně doporučuji dále. Cvičení jednoduché, nenáročné, hlavně v pohodlí domova.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2012)

Touha po pevnější postavě Vyzkoušeno teprve 4 dny, supr pocit


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Stepper je fajn, splnil moje očekávání. Je malý, takže nikde nepřekáží. Nechtěla jsem nic velkého ani drahého, neboť nevím, jak dlouho mě to bude bavit :-) Zátěž se dá nastavit výškou kroku a na nejvyšší výšku je to docela zabíračka. Ale i s nižší výškou jsou nohy pěkně cítit. Zatím nemám co vytknout, snad jen že začal trochu vrzat. Ale to bude stačit máznout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.10.2014)

Skladnost

Zatím nic


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Při dvou dětech nemám čas navštěvovat fit centrum. Tudíž jsem zvolila tuto variantu. Jednoduchý manuál, přístroj se mi užívá dobře. Stepper se zaměřuje především na mé problematické partie a tím u mě vyhrál na plné čáře.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.12.2015)

Šlape jako hodinky. Super výšková nastavitelnosti a zátěž. Malý, skladný a za hezké peníze.

Na začátku začal trochu vrzat, ale stačilo namazat :)


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento výrobek jsem si vybrala vzhledem k tomu, že se při cvičení zapojí spodní i horní partie těla a dále pro velkou variabilitu cvičení - chůze. Můžu jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

- skladnost - možnost nastavení zátěže - variabilita (chůze, chůze do mítného svahu, chůze do kopce) - sledování času, kroků, celkových kroků a spálených kalorií) - procvičení horní části těla


Recenze Twist Stepper inSPORTline

S stepperem jsem spokojená, nevrže, nevydává žádné otravné zvuky. Cvičí se na něm dobře, možná bych ale ocenila možnost o něco větší zátěže

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2011)

skladný není hlučný možnost kontrolovat počet kroků a celkovou dobu cvičení

nízká zátěž (alespoň pro mě)


Recenze Stepper inSPORTline EasyStep

Celkově jsem se stepperem spokojená. Mile mě překvapila zátěž na stepperu. Protože jde o stroj pro domácí cvičení, očekávala jsem méně kvalitní provedení a menší zátěž, než na profi strojích. Ale není to tak. Už po pár krocích mi bylo jasné, že se opravdu zapotím. Používám jej však teprve 2 týdny. Až později se tedy uvidí, jak moc se časem opotřebuje.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2012)

Sama jsem podle návodu dokázala složit V ceně je stepper, rotana a 2x dvoukilové a 2x tříkilové činky. Nastavitelná obtížnost. Přehledný displej s jednoduchým ovládáním. Pěkný design.

Mám jej teprve 2 týdny a už začíná vrzat. Naštěstí u cvičení většinou poslouchám hudbu ze sluchátek, takže mě ty zvuky tak neruší. Po hodině cvičení jsou písty úplně horké. Netuším, zda to tak má být. Déle tedy raději necvičím. Kalorie na displeji jsou jen orientační, liší se od údajů na pulsmetru, který při cvičení používám. Obtížnější přístup ke kolečku nastavujícímu obtížnost.


Recenze Stepper inSPORTline Bailar

Jsem velmi spokojená, stroj splnil přesně to, co jsem od něj očekávala. Je velmi pevný, stabilní. Velmi dobře umístěná rukojeť, dobře se drží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.03.2016)

Velmi kvalitní, robustní stroj Moc hezké designové provedení Nastavení několika možností zátěže


Recenze Mini Stepper inSPORTline

super pomocník pro vypocení stresu a díky němu jsem po dítěti dala dolů 10kg. Super pro koukání na televizi :-) Už jeden jsem "odrovnala" a tenhle se zdá být bytelnější než jeho předchůdce. Ale to ukáže až čas. Jak jsem zjistila, chce to opravdu tvrdou podložku, na koberci pak docela hlasitě vrzal. Osobně si už nedokážu večer bez stepperu představit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.07.2011)


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Zatím jej používám krátce, ale cvičení mě baví. Dá se při cvičení koukat na jakýkoli oblíbený pořad, poslouchat hudba, prostě cokoli, co zpříjemní čas na stepperu. Chtěla jsem něco, co napodobuje chůzi, protože je to nejpřirozenější pohyb pro lidské tělo. Chtěla jsem si jej pořídit už před časem, ale až teď jsem si své příní splnila a nelituju.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2011)

Jednoduchý na používání Snadno ovladatelný

Pro mě jediné proti je, že nemám tolik času, abych se mohla cvičení na stepperu věnovat víc.


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Je to mnohem menší než rotoped a i když ho nepožívám, tak pod stolem funguje skvěle jako masáž na nohy. Třeba u PC.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2012)

Super cvičební pomůcka jak pro muže, tak pro ženy a nestojí velké peníze.


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

chci být v kondici, a proto jsem si chtěla koupit steper, vaše internetové stránky mě nejvíce zaujali, a tak jsem si ho u vás obědnala a myslím si, že jsem udělala dobře, jsem moc spokojená a svým známým bych vás určitě doporučila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2010)

jsem velice spokojená

nemám nic s čím bych spokojená nebyla


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento stepper jsem si oblíbila v posilovně, z důvodu nedostatku času pro cestování do fitnesscentra jsem si ho nakonec pořídila domu. Pro účely zpevnění postavy a zvýšení celkové kondice je to skvělý pomocník. Spokojenost!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.06.2012)

zapojení celého těla při cvičení volba různých intenzit záteže

občas nepříjemně vrže, ačkoli je v pravidelných intervalech promazáván


Recenze Twist Stepper Spartan

Posilování nohou, zadečku, hýždí bez nutnosti chodit do posilovny a platit hodiny..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.05.2015)

- posilování v klidu doma, dle chuti, času a nálady - cvičení bez dalších finančních nákladů v pohodlí domova


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Stepper určitě můžu doporučit, perfektně posílí dolní polovinu těla a nezatíží ani tolik kolena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.04.2012)

nízká cena dobrá stabilita skladný lehký

nedostatečně popsaný návod na sestavení a obsluhu


Recenze Mini Stepper inSPORTline

produkt jsme si vybrali po zkusenostech v rehabilitacnich zarizenich naprosto splnuje nase pozadavky na pouzivani produkt bych doporucil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2010)

rychlost rozumne ceny velmi dobra komunikace moznost sledovani zakazky on line dohoda s dopravni firmou na hodine dodavky


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

viz oddíl "pro"

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.01.2011)

posilovací přístroj pro všechny svalové skupiny, nezabírá moc místa, vhodný i do panelového bytu, pro posouzení vlivu na zlepšení kondice nemáme přístroj zatím dostatečně dlouho :-)

nic


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Přístroj funguje bez větších problémů a má na první pohled masivní konstrukci (uvidíme co vydrží). Zpočátku jsme měli problém s manipulací a nastavením, které není v návodu jasně uvedno. Také by nás zajímala údržba, o které v návodu není zhola nic! (a to jsem se u jiných stepperů dočetl, že k nim přikládají i olej na promazání) Máme přístroj krátce, ale cvičení na něm je pohodové. Zatím ani nijak nevrže a jeho hlučnost bych hodnotil jako nízkou. Uvidíme, zda se to časem nezmění.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.10.2010)

Na první pohled poměrně masivní konstrukce, která unese i metrákového chlapa

1) Hodně strohý a nepříliš srozumitelně napsaný návod 2) Display není do kovové konstrukce stepperu dobře uchycen a jeho plastový výlisek přesahuje přes okraj, takže při neopatrné manipulaci může snadno dojít k vysunutí displeje z těla stepperu


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Je to mnohem menší než rotoped a i když ho nepožívám, tak pod stolem funguje skvěle jako masáž na nohy. Třeba u PC.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2012)

Super cvičební pomůcka jak pro muže, tak pro ženy a nestojí velké peníze.


Recenze Twist stepper inSPORTline Strong

Twist stepper inSPORTline Strong určitě doporučuji. Snadné ovládání, kardiotrenink, hubnutí, poslech zvolené hudby, celková relaxace. Spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.02.2019)

Twist stepper inSPORTline Strong používám nyní denně, po silovém tréninku. Účelem je shodit přebytečný tuk v oblasti břicha a zároveň posílit kardiocvičením srdce a plíce. První den jsem na stepperu jel 30 minut, další dny 1 hodinu ve svižném tempu. Poslouchám u cvičení hudbu - stepaerobik. Během jednoho týdne jsem zaznamenal úbytek na váze 2,5 kg. Samozřejmě držím i dietu. /Méně jíst, více šlapat/. Nedošlapuji úplně silou na doraz - bolí pak kolena. Pohyb má být plynulý. Využívám také přidané expandery . Procvičuji tak i ramena. Stepper s hudbou je bezva odreagování od starostí všedních dnů. Můžete cvičit u televize a prakticky kdekoli.

Občasné vrzání, stačí namazat. U hudby to nevnímám.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

měla jsem o tento produkt zájem a jsem s ním velice spokojena

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

žádné


Recenze Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2014)

stepper je na oko pěkný,nevadí ,že nemá zátěž na nejlehčí úrovní toho mám po 40 min dost a to dost sportuji jen to chce jit v tempu.Po 40 min se potím jak po 6 km běhu.cvičím každý den je to super.

Trošku vrže ale stačí máznout a je OK


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Chtěla jsem něco menšího, levnějšího, ale kvalitního tak jsem si vybrala toto. Zatím mně nezklamalo. Využívá celá rodina. Spokojená a doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2014)

cena kvalita dle mých představ

zatím nic


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

Rada cvicim ale nebavi ve fitnes centra proto ocenuji vas obchod. Take je to vhodny posilovaci stroj na nohy zadecek a partie nad zadeckem ktere jsou nam zenam tak neprijemne.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.10.2010)

Lehky snadna manipulace zabavny ucinny